Rólunk

A mai rohanó és stresszes világunkban az egymásra való odafigyelés ritka kincsnek számít, olyan érték, amit mindenképpen meg kell őriznünk. Azt látjuk, hogy az embereknek egyre nagyobb szükségük van odafigyelő, empatikus és szakszerű egészségügyi ellátásra.

Ezért egy olyan új magánorvosi rendelőt álmodtunk meg PrimaClinic Egészségközpont néven, ahol a közvetlen, emberséges hozzáállással és gondoskodó odafigyeléssel fordulunk betegeinkhez. Rendelőnk a PrimaDenta égisze alatt működik, így nem csak az épületünk közös, hanem a fogászatunknál megszokott kedvesség, szakmaiság és hozzáállás is.

Orvoshoz menni sokaknak lelkileg is nagy megpróbáltatás, ezért tudjuk, hogy egy kedves mosoly, egy jó szó mennyit segíthet és nagymértékben segíti a gyógyulás folyamatát is.

Hitvallásunk, hogy

“Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak”.

Ezért olyan kollegákkal dolgozunk, akik kimagasló szakmai tudásukon felül kedvesek, barátságosak és könnyen megtalálják a közös hangot a páciensekkel.

A PRIMACLINIC CSAPATA

Ismerje meg kollégáinkat

 • Dr. Ágoston Dóra, PhD.

  Dr. Ágoston Dóra, PhD.

  Bőrgyógyász-, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos

  Dr. Ágoston Dóra, PhD. Bőrgyógyász-, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos vagyok. Az általános bőrgyógyászati betegségek kezelése mellett esztétikai beavatkozások elvégzésével is foglakozom. Bőrgyógyász szakorvosként 2021 óta dolgozom. PhD tudományos doktori fokozatomat 2023-ban dermato-onkológiai témában szereztem (bőrdaganatok időbeli felismerése és ellátása). Szeretettel várom eddigi és leendő pácienseimet!

 • Dr. Orosz Zsuzsanna Zita

  Dr. Orosz Zsuzsanna Zita

  szemész szakorvos (tartós távolléten)

  Speciális érdeklődési területem a szemfelszín, könny és szaruhártya betegségek, tudományos tevékenységet is ezzel kapcsolatosan végeztem, 2011-ben megszerezve a tudományos minősítést (PhD).

 • Dr. Lakatos Melinda

  Dr. Lakatos Melinda

  szemész szakorvos

  Általános orvosi diplomámat 2006-ban szereztem. Ezt követően az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet szemészeti osztályán kezdtem el a szakmával foglalkozni. Később a Szegedi Tudományegyetem Szemészeti Klinikáján, illetve a bécsi Krankenanstalt Rudolfstiftung szemészeti részlegén is dolgoztam. 2011-ben tettem szemészeti szakvizsgát. Azóta hivatásszerűen gyakorlom a szemészeti betegek ellátását az SZTE Szemészeti Klinikán. Szakmai tudásomat konferenciákon való részvétellel bővítem.

 • Dr. Leprán Ádám

  Dr. Leprán Ádám

  Sebész, proktológus szakorvos

  Dr. Leprán Ádám sebész, proktológus szakorvos vagyok. A sebészeti eljárások mellett munkám során nagy hangsúlyt fektetek a műtétek előtti kivizsgálásra, a megfelelő előkészítésre, az operáció utáni utánkövetésre, kontrollokra és az utógondozásra is a legjobb gyógyulási eredmény elérése érdekében. Pácienseimet odafigyeléssel, türelemmel és sok szeretettel várom rendelésemen akár magyar, akár angol nyelven.

 • Dr. Galzó Orsolya

  Dr. Galzó Orsolya

  foglalkozás-egészségügyi szakorvos

  Dr. Galzó Orsolya háziorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos vagyok. Holisztikus szemléletem miatt választottam ezt a két szakirányt. Fontosnak tartom kiemelni, hogy a foglalkozás -egészségügyi ellátás nem csak a kötelező munka alkalmassági vizsgálatokról szól. A rendszeres vizsgálatokkal lehetőség nyílik a különböző egészségügyi rizikófaktorok felmérésére, betegség megelőző állapotok felismerésére és a betegségek korai kiszűrésére. Fő érdeklődési területeim a pszichoszomatika, a prevenció és az életmódorvostan.

 • Dr. Csatári Péter

  Dr. Csatári Péter

  foglalkozás-egészségügyi szakorvos

  Dr. Csatári Péter, háziorvos és foglalkozás-egészségügyi szakorvos vagyok. 2016-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 2019-ben háziorvostan, majd 2023-ban foglalkozás-orvostan szakvizsgát szereztem. 2024-től vasútegészségügyi akkreditált orvos is vagyok. NAgyon fontosnak tartom, pácienseim figyelmét felhívni az egészséges életmód, a prevenció és a szűrések fontosságára.

 • Dr. Jakus Petra

  Dr. Jakus Petra

  Arc-, Állcsont és Szájsebész - esztétikai kezelések

  Hivatásomat a természetes szépség kialakítására való törekvés jegyében, valamint az öregedési folyamatok és anatómiai sajátságok harmóniájának megteremtésével végzem a páciensek egyéni igényeinek, elképzeléseinek és vágyainak figyelembevételével.

 • Dr. Domján Andrea

  Dr. Domján Andrea

  Gyógytornász

  Dr. Domján Andrea vagyok, gyógytornász, egészségtantanár, orvosi és egészségtudományi szakfordító és tolmács diplomával és doktori fokozattal rendelkezem az Egészségtudományok területén. 21 éve egyetemi oktatóként dolgozom a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karon.

 • Juhászné Bálint Enikő

  Juhászné Bálint Enikő

  vezető asszisztens, vérvételi asszisztens

  A klinikumban és a magán-egészségügyi tevékenységem során is legfontosabb szemléletem; az emberközpontú, empatikus, a kompromisszumokra és megoldásokra törekvő segítő hozzáállásom.

 • Tóthné Bolla Eszter

  Tóthné Bolla Eszter

  pszichológus

  Célom a lelki egészség helyreállítása, személyiségfejlesztéssel, az önbizalom, önértékelés problémáival, stressz és konfliktuskezeléssel, karrier tanácsadással, hangulati zavarokkal, párkapcsolati problémákkal és családi krízishelyzetekkel foglalkozom.

 • Kálló Veronika

  Kálló Veronika

  Logopédus

  Érdeklődésemnek, habitusomnak ez a csodálatos munkálkodást lehetővé tévő hivatás mindig is, ma is és továbbra is megfelel, táplál és éltet.

 • Börcsök Nikolett

  Börcsök Nikolett

  Dietetikus

  Börcsök Nikolett Dietetikus vagyok. A dietetikai tanácsadások során szeretnék segítséget nyújtani az egészséges táplálkozás alapjainak elsajátításában, egyéb egészségügyi problémák esetén megfelelő diéta kialakításában, például testtömeg többlet, cukorbetegség, inzulinrezisztencia, táplálék intoleranciák, táplálék allergiák emésztőszervrendszeri megbetegedések, valamint sebészeti beavatkozások kapcsán műtét előtti felkészülés, valamint műtét utáni rehabilitáció esetén.

 • Dr. Pölös Andrea

  Dr. Pölös Andrea

  Fog- és szájbetegségek szakorvosa, rendelővezető, tulajdonos

  Célunk, hogy a hozzánk forduló pácienseknek a lehető legtöbb területen, a tőlünk már megszokott kedvességgel, lelkiismeretességgel és a szakmai tudás legjavát nyújtva szolgáljuk egészségük megőrzését, javítását.

 • Surányi Tibor

  Surányi Tibor

  Ügyvezető, tulajdonos

  Bár a háttérben dolgozok, ezt szívvel-lélekkel teszem. Az üzletvitel ugyan olyan fontos része a páciensek akadálytalan kiszolgálásának, mint maga a gyógyítás, ezért a legnagyobb alaposággal végzem munkámat.

Célunk az, hogy a PrimaClinic Egészségközpont Szegeden az a hely legyen, ahova az emberek bizalommal és nyugodt szívvel jönnek el, és ahonnan mosolyogva távoznak. Ezért mindent elkövetünk, hogy a pácienseinknek a lehető legjobb élményt nyújtsuk, legyen szó egy egyszerű konzultációról vagy komplexebb kezelésről.

Látogasson el rendelőnkbe és tapasztalja meg Ön is, hogy a figyelem és a gondoskodás a PrimaClinic Egészségközpontban valóban az első helyen áll.

Rendelés helye: Szeged, Algyői út 24. Útvonaltervezés
Ingyenes ügyfél parkoló: Bejárat a Hegyközség utca felől
Bejelentkezés: 06-20 / 408-4584