Dr. Leprán Ádám

Dr. Leprán Ádám sebész, proktológus szakorvos vagyok, 1989-ben születtem Szegeden.

2014-ben a Szegedi Tudományegyetemen szereztem általános orvosi diplomát summa cum laude minősítéssel. Általános orvosi diplomám mellett ugyanekkor angol-magyar szakfordítói diplomát is átvehettem.

2014 óta folyamatosan az SZTE SZAKK Sebészeti Klinikán dolgozom.

2021-ben kiválóan megfelelt minősítéssel szakvizsgáztam sebészetből. Szakvizsgám megszerzése óta a magánellátásban is dolgozom.

A Klinikán általános sebészeti fekvőbeteg osztályon dolgozom, emellett a Klinika általános sebészeti járóbeteg-szakellátásában, valamint proktológiai szakrendelésében is részt veszek. Tagja vagyok továbbá a transzplantációs munkacsoportnak is évek óta. Betegellátó munkám mellett rendszeresen tartok gyakorlatokat magyar és angol nyelven orvostaghallgatóknak.

Érdeklődési területeim közé tartoznak a haladó laparoscopos sebészeti eljárások és a minimál-invazív sebészeti megoldások.

A sebészeti eljárások mellett munkám során nagy hangsúlyt fektetek a műtétek előtti kivizsgálásra, a megfelelő előkészítésre, az operáció utáni utánkövetésre, kontrollokra és az utógondozásra is a legjobb gyógyulási eredmény elérése érdekében.

Pácienseimet odafigyeléssel, türelemmel és sok szeretettel várom rendelésemen akár magyar, akár angol nyelven.

Rendelés helye: Szeged, Algyői út 24. Útvonaltervezés
Ingyenes ügyfél parkoló: Bejárat a Hegyközség utca felől
Bejelentkezés: 06-20 / 408-4584