Juhászné Bálint Enikő

Egészségügyi tanulmányaim befejezése után traumatológiai osztályon kezdtem dolgozni ápolóként. A klinikumban töltött évek során alkalmam és lehetőségem nyílt sok eset és kórtörténet kapcsán megalapozni egy olyan tudásbázist, amire a későbbi tapasztalataimat stabilan építeni tudtam.

A továbbiakban magán-egészségügyi ellátásban folytattam tevékenységemet, ezen belül tizenkét évig vezető asszisztensként dolgoztam. Ez az időszak széles körű és igen sokrétű rálátást adott a járóbeteg-ellátás minden szintjén, a szervezéstől a labor-és szakorvosi vizsgálatok teljes körű asszisztensi és adminisztratív feladatainak gyakorlati megvalósításáig.

Közben sok éves tapasztalatra tettem szert az üzemorvosi alapellátás területén. Ezen belül munkámhoz tartozott a munkáltató cégekkel, intézményekkel való napi szintű kapcsolattartás, az igen nagy létszámú üzemorvosi vizsgálatok megszervezése és asszisztensi feladatainak ellátása.

A klinikumban és a magán-egészségügyi tevékenységem során is legfontosabb szemléletem; az emberközpontú, empatikus, a kompromisszumokra és megoldásokra törekvő segítő hozzáállásom vezérelt.
Fontos és alapvető igény számomra, hogy munkámat legjobb tudásom szerint végezzem, és szakmai tapasztalataimat a Páciensek javára fordítva hasznosítsam.

Mottóm: a Páciens legyen az első és a legfontosabb.

Rendelés helye: Szeged, Algyői út 24. Útvonaltervezés
Ingyenes ügyfél parkoló: Bejárat a Hegyközség utca felől
Bejelentkezés: 06-20 / 408-4584