Pszichológia

A PrimaClinic Egészségközpont égisze alatt azzal a céllal hoztuk létre pszichológiai tanácsdó szakrendelésünket Szegeden, hogy segítséget nyújtsunk azoknak, akik életük során nehézségekkel, problémákkal találkoznak, és szükségük van egy tapasztalt és empatikus pszichológus tanácsaira és támogatására.

Az életünk tele van kihívásokkal és nehézségekkel, amelyek időnként nagymértékben megnehezíthetik a mindennapjainkat. Lehetséges, hogy egy konkrét élethelyzetben Ön is elveszettnek érzi magát vagy egyszerűen csak úgy érzi, hogy elakadt valahol?

Talán szorong, stresszel, vagy depresszióval küzd?

Ebben a helyzetben könnyen előfordulhat, hogy úgy érzi, nincs kihez fordulnia segítségért.

Bármilyen problémával is küzd, nem kell egyedül megküzdenie vele, nálunk a szegedi PrimaClinic Egészségközpontban jó helyen jár. Tóthné Bolla Eszter kiváló pszichológus tanácsadónk személyében megtalálta a megfelelő szakembert, aki segíteni tud Önnek megoldást találni a nehézségére, és visszatérni az élet boldog és kiegyensúlyozott oldalára.

A tanácsadás folyamata teljes mértékben bizalmas és diszkrét, biztosítjuk arról, hogy minden ülésen személyre szabott támogatást kap, hogy az élete újra boldog és kiegyensúlyozott legyen.
Ha úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, és szeretne további információkat kapni a pszichológiai tanácsadás lehetőségeiről, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ki végzi a kezeléseket?

Ismerje meg kollégáinkat

 • Tóthné Bolla Eszter

  Tóthné Bolla Eszter

  pszichológus

  Célom a lelki egészség helyreállítása, személyiségfejlesztéssel, az önbizalom, önértékelés problémáival, stressz és konfliktuskezeléssel, karrier tanácsadással, hangulati zavarokkal, párkapcsolati problémákkal és családi krízishelyzetekkel foglalkozom.

Foglaljon időpontot!

Mindent elmondunk előre

Magánrendelőnknél könnyedén, telefonon, személyesen, de akár online is egyeztethet időpontot, amely tervezésénél rugalmasak vagyunk.

Mi fog történni?
 1. 1. Adategyeztetés
 2. 2. Beszélgetés során felderítjük a problémát
 3. 3. Időpontfoglalás a megfelelő szakorvoshoz
Időpontfoglalás: +36-20 / 408-4584
Foglaljon időpontot!

Gyakori kérdések

Mi a különbség a pszichiáter és a pszichológus között? Válasz megtekintése
Mennyi ideig tart egy alkalom a pszichológusnál? Válasz megtekintése

Bővebben a tanácsadásokról

Pszichológiai tanácsadás

A tanácsadó szakpszichológusok munkájuk során hatékonyan tudják segíteni a hozzájuk fordulókat abban, hogy megoldást találjanak problémáikra. A tanácsadás során a pszichológus megismeri a hozzá forduló ember problémáját és segít megkeresni a rendelkezésre álló lelki erőforrásokat. A célkitűzés megszületésével a pszichológushoz forduló kliens életminőségében jelentős javulás, változás következik be. Minden pszichológiai tanácsadással fejlődhet az ember önismerete és bővül a megküzdéshez szükséges eszköztára. A hatékony pszichológiai tanácsadó folyamat végére az emberek erősebbnek, magabiztosabbnak és elégedettebbnek érzik magukat.

Tanácsadóként egészséges személyiségű emberek elakadásaival foglalkozom. A lelki egyensúly újbóli megtalálása érdekében önismerettel, készségfejlesztéssel, a belső erőforrások feltérképezésével segítem a hozzám fordulókat. Célom a lelki egészség helyreállítása.

Főbb területek
 • személyiségfejlesztés
 • önbizalom, önértékelés problémák
 • stressz és konfliktuskezelés
 • karrier tanácsadás
 • hangulati zavarok
 • párkapcsolati problémák
 • családi krízishelyzetek

Mediáció

A mediáció egy speciális konfliktus megelőző és konfliktuskezelő módszer, melynek során a felek vitájában egy harmadik, semleges fél (mediátor) jár közben.
A mediációs folyamat során a mediátor megteremti a megbeszélés nyugodt körülményeit, felállítja a szabályrendszer kereteit, segít a feleknek kordában tartani az indulatokat és kulturált mederben tartani a megbeszélést.
Az egymással érdekellentétben álló felek arra törekszenek, hogy a mediátor segítségével közös megoldásokat dolgozzanak ki és közös megállapodásra jussanak.

Főbb területek:
Párkapcsolati mediáció

A párkapcsolati mediáció nem párterápia. A hangsúlyt nem a múltra helyezi, inkább a jövőre fókuszál. A mindkét félnek előnyös, élhető megoldás megtalálására törekszik. A mediáció során:

 • a felek megtanulják megérteni egymást a másik fél hibáztatása helyett,
 • megtanulják megfelelően kommunikálni az érzéseiket, igényeiket, ahelyett, hogy elbeszélnének egymás mellett,
 • megoldást keresnek a problémáikra
 • megkeresik kapcsolatuk értékeit
 • újjáépítik a kapcsolatukat
Válási mediáció

A válási mediáció olyan házaspároknak nyújthat segítséget, akik úgy érzik, hogy a kapcsolatuk menthetetlen, és szeretnének minél gyorsabban, konfliktusok nélkül elválni.
A válási mediáció célja, hogy segítsen a házaspároknak megegyezni a váláshoz szükséges kérdésekben, mint például a vagyonmegosztás, szülői felügyelet, gyermektartás, és ezekről készüljön egy írásbeli válási egyezség.
A válási egyezséget a bíróság elfogadja és az egyezség alapján kimondja a válást, akár már az első tárgyaláson. Közös megegyezés esetén elkerülhető az elhúzódó válóper, így pszichésen és anyagilag kevésbé megterhelő az amúgy is nehéz élethelyzet.

Kamaszmediáció

A kamaszmediáció segít a kamasznak és a vele konfliktusban álló félnek, hogy közös hangra találjanak, megértsék egymást és együtt kialakítsanak egy mindenki számára élhető közeget és szabályrendszert.

A leggyakoribb problémák:

 • házimunka
 • drog
 • tanulás
 • internet használat
 • tiszteletlen viselkedés

Pszichológia árlista

Tanácsadás13.000 Ft/alkalom

Foglaljon időpontot!

Mindent elmondunk előre

Magánrendelőnknél könnyedén, telefonon, személyesen, de akár online is egyeztethet időpontot, amely tervezésénél rugalmasak vagyunk.

Mi fog történni?
 1. 1. Adategyeztetés
 2. 2. Beszélgetés során felderítjük a problémát
 3. 3. Időpontfoglalás a megfelelő szakorvoshoz
Időpontfoglalás: +36-20 / 408-4584
Foglaljon időpontot!
Rendelés helye: Szeged, Algyői út 24. Útvonaltervezés
Ingyenes ügyfél parkoló: Bejárat a Hegyközség utca felől
Bejelentkezés: 06-20 / 408-4584