Dr. Csatári Péter

2016-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 2019-ben háziorvostan, majd 2023-ban foglalkozás-orvostan szakvizsgát szereztem. 2024-től vasútegészségügyi akkreditált orvos is vagyok.

Érettségit követően az Országos Mentőszolgálatnál kezdtem dolgozni. A sürgősségi ellátás végigkísérte az életemet egészen a diploma megszerzéséig. Rengeteg tapasztalatra tettem szert ezen a területen. Ezt orvosként központi ügyeleti gyakorlattal egészítettem ki.

Háziorvosként kezdetben a rendvédelemben (Büntetés-Végrehajtás, Rendőrség) tevékenykedtem. Jelenleg a Máltai Szeretetszolgálat praxisában is dolgozom. Fontos számomra, hogy nyomon követhetem a páciensek életének, egészségének alakulását.

Foglalkozás egészségügyi orvosként eddig főleg az élelmiszeriparban, az egészségügyben és a közlekedés területén szereztem tapasztalatot.

Sok ember csak a kötelező alkalmassági vizsgálatok alkalmával találkozik orvossal. Ilyenkor fel kell hívni a figyelmüket az egészséges életmód, a prevenció és a szűrések fontosságára.

Rendelés helye: Szeged, Algyői út 24. Útvonaltervezés
Ingyenes ügyfél parkoló: Bejárat a Hegyközség utca felől
Bejelentkezés: 06-20 / 408-4584