Nucleofill

A Nucleofill anti-aging termék egy bio stimulátor, vagyis serkentő anyag, amely polinukleotidokat tartalmaz. A polinukleotid lifting, hidratáló és antioxidáns hatású, magas viszkozitású anyag. Tulajdonságának köszönhetően kapcsolódik a bőr kötőszöveti sejtjeihez, természetes stimulációt ér el a fibroplasztokban.

Miben különbözik a többi bőrminőségjavító kezeléstől?

Az ilyen kezelések többsége hialuronsav alapú booster – ezzel ellentétben a Nucleofill egy polinukleotid gél, amely sejtszinten fejti ki a hatását. A Nucleofill nem töltőanyagként funkcionál, hanem magukat a sejteket serkenti az aktívabb működésre.
Hatóanyagai, a polinukleotidok olyan molekulák, amelyek igazoltan hatékonyak többek között a bőrtónus fokozásában (ezt szoktuk lifting hatásnak hívni) és a hidratáltság növelésében.

Pontosan milyen hatást fejt ki?

Egyszerre nem is egyféle, hanem hármas hatásra számíthatunk: hidratál, biostimulál és megköti a szabadgyököket. Ezek szinergiája segíti a bőr regenerálódását. Összességében ezt hívjuk bio-restrukturálásnak, aminek pozitív hozadéka egy hosszan tartó lifting is.

Milyen problémákra javasolt a kezelés?

A Nucleofill kezelés bárkinek javasolt, ha a bőr veszített rugalmasságából, ha az idősödés jeleit mutatja, elvesztette ragyogását vagy mélyhidratálást igényel. A kezelés életkortól és bőrtípustól függetlenül végezhető.
Különböző koncentrációkban és sűrűségekben érhető el, melyekből attól függően választunk, hogy mit kezelünk vele.
Idősödő, dehidratált, fakó bőrre a Nucleofill Medium vagy Strong változatát használjuk, például a homlok, nyak és dekoltázs kezelésére.
A Nucleofill Eye azért különleges, mert hatását a szem környékén, akár a szempillavonalhoz nagyon közel is ki tudja fejteni.
Hajhullás és hajritkulás ellen pedig a Nucleofill Hair terméket használjuk, amely segíti a vaszkularizációt, azaz stimulálja az új erek képződését, hatására pedig erősödik a haj.

Hogyan zajlik a kezelés?

A Nucleofill bőrbe juttatásának módját a kezelés célja határozza meg. Rendelkezésünkre áll a 5 pontos, injekciós technika, de kanüllel és multi-injekciós technikával is dolgozunk. Ezek közül a kezelt bőrterület és szükséges mélység alapján választunk.
A kezelést ajánlott 5 alkalmas kúraként igénybe venni, két hetes időközönként.

Foglaljon időpontot!

Mindent elmondunk előre

Magánrendelőnknél könnyedén, telefonon, személyesen, de akár online is egyeztethet időpontot, amely tervezésénél rugalmasak vagyunk.

Mi fog történni?
  1. 1. Adategyeztetés
  2. 2. Beszélgetés során felderítjük a problémát
  3. 3. Időpontfoglalás a megfelelő szakorvoshoz
Időpontfoglalás: +36-20 / 408-4584
Foglaljon időpontot!
Rendelés helye: Szeged, Algyői út 24. Útvonaltervezés
Ingyenes ügyfél parkoló: Bejárat a Hegyközség utca felől
Bejelentkezés: 06-20 / 408-4584