Cellbooster kezelések

Suiselle Cellbooster®, az injektálható booster család Svájcból

A Cellbooster® injektálható boosterek a legjobb minőségű hialuronsavból, aminosavakból és vitaminokból készülnek. Tökéletesen igazodnak a bőr fiziológiájához, svájci óramű pontossággal. 100%-ban tiszta hatóanyagok komplexek, melyek maximális biztonsággal alkalmazhatóak az idősödés, a nemkívánatos pigmentáció, a hajhullás és az alakformálás céljára.

A vadonatúj Cellbooster® termékcsaládot a svájci székhelyű Suiselle cél 2021-ben vezette be a piacra, és most végre megérkezett Magyarországra is, elsőként a Royal Clinics-nél!
A Cellbooster® nem a mezoterápia evolúciója, hanem a teljes koncepció revolúciója! Az apró tűszúrásokkal vagy kanüllel célzottan bejuttatott, orvosi készítménycsalád valóban forradalmasítja a bőrápolást.
És hogyan lesz olyan különleges ez a termékcsalád? A Suiselle szabadalmazott CHAC elnevezésű technológiájának köszönhetően. Ezzel a különleges eljárással magas nyomás alatt épülnek be a szétnyíló, nem kötött hialuronsavláncba a válogatott aminosavak és vitaminok. A nyomás csökkentése után záródik a lánc, és kimagasló hatóanyagtartalmú, injektálható készítményt kapunk.

Az ampullák négyféle változatban érhetőek el:

Cellbooster® Lift – az idősödés jeleinek kezelésére. Feltölti a lágyszövetet, megelőzi az oxidatív stresszt, mélyen hidratál, stimulálja a kollagén termelését, javítja a mikrokeringést és a sejtek tápanyag ellátását. Kiegyenlíti a bőr textúráját, kezeli az aknés, striást bőrt is. Kiváló a plasztikai sebészeti beavatkozások előtt. A nem keresztkötött hialuronsav lánc tartalmaz E-, C- és B2-vitamint, biotint és ötféle aminosavat.
A kúra tartalma: 3 kezelés, 2-3 hetente.
Fenntartó kezelés: kéthavonta 1 alkalom.

Cellbooster® Glow – táplálja, hidratálja és mélyhidratálja a bőrt, csökkenti a hiperpigemntációt, harcol az oxidatív stresszel szemben. Helyreállítja a dermisz szerkezeti egységét, semlegesíti a szabad gyököket és csökkenti a keratózis hatásait. Gyulladásgátló és öregedésgátló hatást fejt ki. A nem kötött hialuronsav mellett C-vitamin, biotint, és hatféle aminosavat tartalmaz.
A Cellbooster® Glow kúra tartalma: 3 kezelés, 2-3 hetente.
Fenntartó kezelés: kéthavonta 1 alkalom.

Cellbooster® Hair – erősíti a hajhagymákat, fokozza a haj növkedését, a fejbőr mikrokeringéést. Helryállítja a fejbőr szerkezetét, és erősíti a hajszálakat. Ajánlott a különféle fejbőr és hajproblémák kezelésére, melyek hátterében hormonális hatások, psoriasis, seborrhea, stressz, tápanyag- és nyomelem hiány áll, azaz hajhullásra, töredezésre, száraz fejbőrre, korpásodásra, korai őszülésre. A hialuronsav és a sokféle vitamin és aminosav mellett réz és cink is található a hatóanyagkomplexben.
A Cellbooster® Hair kúra tartalma: 6 kezelés, 2-3 hetente.
Fenntartó kezelés: kéthavonta 1 alkalom.

Cellbooster® Shape – csökkenti a helyi zsírdepókat és zsírlerakódásokat. Csökkenti a vízvisszatartást, megszünteti a duzzanatot, javítja a mikrokeringést és a hidratálást. Nem csak testre, de az arc „fogyasztására” is alkalmazható, de kezelhető vele a nyak, dekoltázs, kézhát, belső kar. A hialuronsav, aminosavak és vitaminok mellett L-karnitint tartalmaz.
A kúra tartalma: 3 kezelés, 2-3 hetente.
Fenntartó kezelés: kéthavonta 1 alkalom.

Foglaljon időpontot!

Mindent elmondunk előre

Magánrendelőnknél könnyedén, telefonon, személyesen, de akár online is egyeztethet időpontot, amely tervezésénél rugalmasak vagyunk.

Mi fog történni?
  1. 1. Adategyeztetés
  2. 2. Beszélgetés során felderítjük a problémát
  3. 3. Időpontfoglalás a megfelelő szakorvoshoz
Időpontfoglalás: +36-20 / 408-4584
Foglaljon időpontot!
Rendelés helye: Szeged, Algyői út 24. Útvonaltervezés
Ingyenes ügyfél parkoló: Bejárat a Hegyközség utca felől
Bejelentkezés: 06-20 / 408-4584